Groentepizza met gorgonzola

Advertentie
Ingrediënten
- 1 pak mix voor pizzabodem (450 g)
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 pak tomato frito (375 ml)
- 1 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden
- 2 bakken bak- & wokgroenten (a 200 g)
- 250 g gorgonzola (kaas)
Keukenspullen
- bakplaat, ingevet
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven voorverwarmen op 225 °C. Pizzadeeg volgens gebruiksaanwijzing maken met 250 ml water en olie. Pizzadeeg over ingevette bakplaat verdelen. Tomato frito over pizzabodem uitstrijken. Bestrooien met kruiden, zout en peper. Groente over tomatensaus verdelen. Gorgonzola in blokjes verdelen en over pizza strooien. Pizza in 20 min. gaar en knapperig bakken. Lekker met groene salade met balsamicodressing.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 770 kcal
- eiwit 24 g
- koolhydraten 80 g
-
vet 41 g
waarvan verzadigd 0 g