bewaar
Stroganoffschotel
Stroganoffschotel
bewaar

Stroganoffschotel

10 min. bereiden
34waarderingen

Ingrediënten

2 personen

450 g

aardappelschijfjes

2 el

ongezouten roomboter

450 g

beef stroganoff

1 schaal

Italiaanse roerbakmix

1 el

cognac

100 g

botersla

2

augurken zoetzuur

3 el

sladressing yoghurt

Aan de slag

Kook de aardappelschijfjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magentron gaar. Verhit in een koekenpan boter. Bak de biefstukblokjes op hoog vuur in 3 min. rondom bruin. Schep het vlees op een bord. Bak de roentemix in boter 2 min. al omscheppend. Voeg de stroganoffsaus toe, roer de cognac erdoor en verwarm 2 min. door. Meng in een kom botersla met augurk (in stukjes) en de dressing. Serveer de sla er apart bij.