Gebakken rijst met bosui en koriander

400 kcal

35 min. bereiden

3.7/5

(95)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2004 nr. 03 - Vijf keer Oosters

Aan de slag

  1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing gaarkoken. Intussen uien en knoflook pellen en fijnsnipperen. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. In kom eieren loskloppen.

  2. In wok 1 el olie verhitten en losgeklopt ei kort roerbakken, tot ei net gestold maar nog smeuïg is. Roerei op bord scheppen en warmhouden. Ui en knoflook in rest van olie 3 min. zachtjes bakken. Rijst en vissaus erdoor scheppen en rijst nog 5 min. op hoog vuur roerbakken. Korianderblad van steeltjes plukken en fijnhakken. Wok van vuur nemen. Roerei, koriander en bosuitjes door nasi scheppen.

  • algemeenServeert u deze nasi bij een visgerecht, vervang dan het roerei door roze garnalen. Laat de garnalen de laatste 2 minuten meebakken.

Wat vond je van dit recept?

Gebakken rijst met bosui en koriander

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig