bewaar
Roerei met mie
Roerei met mie
bewaar

Roerei met mie

15 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

2 personen

125 g

Chinese eiermie

4

eieren

4 eetlepels

olie

1 theelepel

vijf kruidenpoeder

1 zakje

stoneleeks

125 g

taugé

½ zak

panklare spinazie

1 eetlepel

sesamolie

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Mie in stukken breken, 4 min. in kokend water wellen en in vergiet laten uitlekken. Eieren loskloppen met 1/2 tl zout. In wok 2 el olie verhitten. Eimengsel in wok op laag vuur al roerend net laten stollen. Roerei op bord scheppen. Wok met keukenpapier schoonvegen en rest van olie erin verhitten. Vijfkruidenpoeder 2-3 sec. bakken, stoneleeks toevoegen en 1 min. bakken. Achtereenvolgens taugé, mie en spinazie in wok al omscheppend 3 min. bakken, tot taugé beetgaar is en spinazie is geslonken. Roerei door mie scheppen en gerecht al omscheppend nog 1-2 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout. Sesamolie erover sprenkelen.