Spruitjesstamppot met kaas

Wat een smaken! Smeuïge puree, spruiten, kaas én olijven in één gerecht.

545 kcal

30 min. bereiden

3/5

(121)

Ingrediënten

Aantal personen

2004 week 02-03 - 2004 week 02-03

Aan de slag

  1. Schil de aardappelen, snijd in stukken en kook in ca. 20 min. gaar. Maak de spruitjes schoon en halveer de grote spruiten. Kook de spruitjes in ca. 5 min. beetgaar. Halveer de olijven. Warm de melk op in de magnetron. Giet de aardappelen af. Stamp de aardappelen met de warme melk en boter tot een smeuïge puree. Roer de spruitjes, olijven en kaas door de stamppot en warm goed door. Breng de stamppot op smaak met nootmuskaat, peper en eventueel zout.

Wat vond je van dit recept?

Spruitjesstamppot met kaas

Wat een smaken! Smeuïge puree, spruiten, kaas én olijven in één gerecht.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig