Crostini's met tonijntapenade

450 kcal

20 min. bereiden

3.6/5

(24)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • staafmixer of keukenmachine


2003 week 48-49 - 2003 week 48-49

Aan de slag

  1. Grill voorverwarmen. Stokbrood in plakjes snijden. Teentje knoflook uitknijpen, mengen met 2 eetlepels olie en stokbrood ermee besprenkelen. Bosuitjes in ringetjes snijden. Olijven, kappertjes en tonijn laten uitlekken en samen met ansjovis en rest van olie pureren in keukenmachine of met staafmixer. Bosui door tapenade scheppen. Stokbrood onder grill in ca. 2 minuten goudbruin roosteren (= crostini's). Tapenade op smaak brengen met zout en peper. Tapenade serveren op crostini's.

Wat vond je van dit recept?

Crostini's met tonijntapenade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig