bewaar
Teppanyaki mixed grill
Teppanyaki mixed grill
bewaar

Teppanyaki mixed grill

30 min. bereiden
15 min. wachten
61waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

biefstuk

1

kalkoenbiefstuk

100 g

zalmfilet

8

gambas

8

shii-takepaddestoelen

100 ml

teriyaki marinade

2 eetlepels

mayonaise

2 theelepels

wasabipasta

1 teentje

knoflook

1

bosuitje

Dit heb je nodig

  • satéstokjes

  • teppanyakiplaat

Aan de slag

1

Biefstuk, kalkoen en zalmfilet elk in 8 blokjes snijden. Vlees, zalm, gamba's en shii-take in schaal leggen en teriyakimarinade erover schenken. Minstens 15 min. marineren, regelmatig omscheppen. Mayonaise pittig op smaak brengen met wasabi.

2

Teppanyakiplaat op hoogste stand verwarmen en licht invetten. Ingrediënten uit marinade nemen, vlees en shii-takes om en om aan satéstokjes rijgen. Spiesen, zalm en gamba's op grillplaat gaar roosteren, regelmatig keren. Laatste minuut knoflookplakjes en bosuiringetjes op plaat leggen en meebakken. Serveren met wasabimayonaise.