bewaar
Mihoenschotel met erwten en paprika
Mihoenschotel met erwten en paprika
bewaar

Mihoenschotel met erwten en paprika

15 min. bereiden
14waarderingen

Ingrediënten

4 personen

225 g

diepvries sugarsnaps

225 g

diepvries tuinerwten

250 g

verse mihoen

1

rode paprika

375 g

tofu naturel

3 el

traditionele olijfolie

4 el

Japanse sojasaus

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Breng in een pan ruim water en zout aan de kook, voeg de peultjes toe en kook 5 min. Voeg de laatste 2 min. de bevroren tuinerwten toe. Schep de groenten uit de pan en laat uit lekken in vergiet. Draai het vuur uit en laat de mihoen 4 min. in het kookwater van de groenten wellen. Spoel de mihoen af met koud water en laat uitlekken. Snijd de paprika en tofu in kleine blokjes. Verhit in een wok olie en roerbak de tofu 3 min. Voeg de sojasaus toe en verwarm nog 5 min. Schep de groenten door de tofu. Doe de mihoen in een wok en verwarm het geheel voorzichtig omscheppend nog even door. Verdeel de mihoen over borden en bestrooi met rauwe paprikablokjes.