bewaar
Linzensalade met spekjes
Linzensalade met spekjes
bewaar

Linzensalade met spekjes

15 min. bereiden
27waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1 blik

linzen

½ duobakje

magere spekreepjes

3 eetlepels

olie

1

ui

1 eetlepels

scherpe mosterd

1 zak

eikenbladslamelange

1 eetlepel

knoflookdressing

75 g

extra belegen kaas

Aan de slag

In zeef linzen afspoelen en laten uitlekken. In wok of hapjespan spekjes in 2 el olie 2 min. bakken op matig vuur. Ui toevoegen en 3 min. meebakken. Linzen en scheutje water toevoegen en 3-4 min. verwarmen. Linzenschotel op smaak brengen met mosterd, rest van olie en zout en peper. In kom sla mengen met dressing en kaasblokjes. Sla over twee borden verdelen en linzen erop leggen.