bewaar
Pannenkoeken met warme linzensalade
Pannenkoeken met warme linzensalade
bewaar

Pannenkoeken met warme linzensalade

20 min. bereiden
46waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

gele paprika

2 stengels

bleekselderij

125 g

magere spekreepjes

1 eetlepel

Provençaalse kruiden

1 blik

linzen

1 eetlepel

balsamicoazijn

1 pak

pannenkoeken naturel

1 potje

tapenade van gedroogde tomaatjes

1 zak

rucola

Aan de slag

Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Bleekselderij wassen en in boogjes snijden. In pan spekreepjes ca. 3 minuten uitbakken. Paprika, bleekselderij en Provençaalse kruiden erdoor scheppen en ca. 3 minuten zachtjes meebakken. Linzen afgieten en met azijn door spekmengsel scheppen. Op smaak brengen met zout en peper en nog ca. 3 minuten verwarmen. Intussen pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Pannenkoeken dik bestrijken met tapenade. Op vier borden warme pannenkoek leggen. Helft van rucola erover verdelen. Andere pannenkoeken erop leggen en afdekken met rest van rucola. Linzensalade erop scheppen. Direct serveren.