bewaar
Chocobananen
Chocobananen
bewaar

Chocobananen

20 min. bereiden
130waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

bananen

1 reep

pure chocolade

1 doosje

M&M mini's

spuitbus

slagroom

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

  • bakpapier

Aan de slag

1

Pel de bananen, snij ze elk in 6 stukken en steek in elk stuk een cocktailprikker.

2

Zet een pan met water op het fornuis en breng het water aan de kook. Zet het vuur laag en hang in de pan een kleinere pan of een vuurvaste schaal. Breek boven deze pan de chocolade in stukken. Blijf erin roeren tot de chocolade gesmolten is.

3

Leg het vel bakpapier klaar op een groot bord. Doop de stukjes banaan in de chocolade tot ze helemaal ermee bedekt zijn. Leg ze op het bakpapier en strooi er dan meteen wat M&M's over. Zet de bananen even in de koelkast, dan wordt de chocolade snel hard.

4

Spuit op vier bordjes een toef slagroom. Leg er telkens 3 chocobananenprikkers naast. Smullen maar!