bewaar
Pakketjes met Chinese visvulling
Pakketjes met Chinese visvulling
bewaar

Pakketjes met Chinese visvulling

20 min. bereiden
20 min. wachten
53waarderingen

Ingrediënten

8 pakjes

bladerdeeg

1 schaaltje

kabeljauwfilet

4 eetlepels

sojasaus

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

Chinese roerbakmix

2 eetlepels

bloem

6 eetlepels

zoete chilisaus

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Bladerdeeg laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Kabeljauw in stukjes snijden en mengen met 3 eetlepels sojasaus. In wok olie verhitten. Vis ca. 2 minuten bakken. Vis uit wok scheppen. In achtergebleven olie roerbakgroente ca. 3 minuten bakken. Vis van vuur af door groente scheppen. Bladerdeegplakjes iets uitrollen (tot ca. 15 x 15 cm) op met bloem bestoven aanrecht. Telkens schep vis-groentemengsel op schuimspaan laten uitlekken en in midden van deegplakje scheppen. Deeg om vulling vouwen en pakketjes in midden van oven in ca. 20 minuten bruin en gaar bakken. Sausje roeren van chilisaus en rest van sojasaus. Lekker met komkommersalade.