bewaar
Bami met prei en ei
Bami met prei en ei
bewaar

Bami met prei en ei

20 min. bereiden
90waarderingen

Ingrediënten

250 g

Chinese eiermie

1 bakje

champignons

1

gele paprika

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

gesneden prei

2

eieren (M)

1 duopakje

hamblokjes

1 bakje

boemboe voor bahmi goreng

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Mie koken volgens gebruiksaanwijzing, afgieten, met koud water afspoelen en laten uitlekken. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. In wok olie verhitten. Champignons ca. 2 minuten roerbakken. Paprika en prei toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Eieren loskloppen en door groente mengen. Blijven roeren tot ei gestold is. Ham, 50 ml kokend water en boemboe toevoegen en goed roeren. Mie voorzichtig door groente-eimengsel mengen en bami al omscheppend nog ca. 3 minuten verhitten. Lekker met atjar en komkommer.