Cake met vers fruit

hollands
nagerecht
4 personen
3
14
Advertentie
Ingrediënten
- 1 handsinaasappel
- 1 peer (bijv. Conference)
- 4 plakken cake (van cake a 500 g)
- 2 eetlepels sinaasappelmarmelade
- 1 spuitbus slagroom
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Sinaasappel dik schillen, zodat alle wit verwijderd is. Partjes sinaasappel tussen vliesjes uitsnijden. Peer schillen, klokhuis verwijderen en peer in stukjes snijden. Plakken cake elk op bord leggen. Cake besmeren met marmelade. Fruit erover verdelen. Garneren met toef slagroom.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 180 kcal
- eiwit 2 g
- koolhydraten 26 g
- vet 7 g
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 38-39