bewaar
Miesoep met garnalen
Miesoep met garnalen
bewaar

Miesoep met garnalen

Mie soep + garnalen + 20 min. = goedgevuld soepje vanavond!

20 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

gele paprika

175 g

kleine kastanjechampignon

250 g

eiermie

2 el

zonnebloemolie

200 g

sugarsnaps

200 g

verse cocktailgarnaal

87½ ml

woksaus knoflook koriander

380 ml

visfond

300 ml

water

Dit heb je nodig

  • keukenpapier

Mie soep + garnalen + 20 min. = goedgevuld soepje vanavond!

Aan de slag

1

Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en steelaanzet en snijd het vruchtvlees in reepjes. Boen de champignons schoon en snijd in plakjes. Kook ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de sugarsnaps en paprika 2 min. op hoog vuur. Voeg de champignons toe en roerbak 2 min. mee. Voeg de garnalen, woksaus, visfond en het water toe. Roer goed door, breng aan de kook en zet het vuur dan direct uit.

3

Verdeel de mie over kommen en schenk de soep erover.