bewaar
Tong Picasso
Tong Picasso
bewaar

Tong Picasso

20 min. bereiden
78waarderingen

Ingrediënten

4 personen

8

sliptongen

4 eetlepels

bloem

2 eetlepels

boter

½

citroen

1 cm

verse gemberwortel

½ bakje

verse ananas

1

kiwi

4 grote

aardbeien

8

pitloze blauwe druiven

½ zakje

verse munt

Aan de slag

Sliptongen kruiden met zout en peper. Bloem op plat bord strooien. Sliptongetjes een voor een door bloem wentelen. In grote koekenpan boter verhitten en sliptongen in 6-7 minuten goudbruin bakken, halverwege keren. Sliptongen uit pan nemen, op warme serveerschaal leggen en warmhouden. Bakvet afblussen met citroensap en gember erdoor roeren. Fruit in pan leggen en kort verwarmen. Fruit naast sliptong scheppen en bestrooien met munt. Lekker met saffraanrijst en geroosterde amandelen.