bewaar
Pasta met venusschelpen
Pasta met venusschelpen
bewaar

Pasta met venusschelpen

25 min. bereiden
25waarderingen

Ingrediënten

400 g

tagliatelle

1

ui

1 teentje

knoflook

2 bakjes

shellfish vongole in Italiaanse tomatensaus

3 eetlepels

olijfolie

1 zak

Italiaanse groentemix

Aan de slag

Pasta beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui en knoflook pellen en snipperen. Saus met schelpen uit verpakking in pan schenken en saus aan de kook brengen. Op laag vuur koken tot alle schelpen open staan, af en toe omscheppen. Schelpen die dichtblijven, verwijderen. In braadpan ui en knoflook in olie fruiten. Groentemix toevoegen en in ca. 5 minuten beetgaar bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Groentemix door pasta mengen. Pastamengsel, schelpen en saus over vier borden verdelen. Lekker met groene salade en vinaigrette.