bewaar
Pasta met venusschelpen
Pasta met venusschelpen
bewaar

Pasta met venusschelpen

Geïnspireerd door pasta vongole: tagliatelle met venusschelpen en groente. Makkelijk met maar 5 ingredienten en in een halfuur op tafel.

25 min. bereiden
25waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

tagliatelle

1

ui

1 teentje

knoflook

2 bakjes

shellfish vongole in Italiaanse tomatensaus

3 eetlepels

olijfolie

1 zak

Italiaanse groentemix

Geïnspireerd door pasta vongole: tagliatelle met venusschelpen en groente. Makkelijk met maar 5 ingredienten en in een halfuur op tafel.

Aan de slag

Pasta beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui en knoflook pellen en snipperen. Saus met schelpen uit verpakking in pan schenken en saus aan de kook brengen. Op laag vuur koken tot alle schelpen open staan, af en toe omscheppen. Schelpen die dichtblijven, verwijderen. In braadpan ui en knoflook in olie fruiten. Groentemix toevoegen en in ca. 5 minuten beetgaar bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Groentemix door pasta mengen. Pastamengsel, schelpen en saus over vier borden verdelen. Lekker met groene salade en vinaigrette.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met venusschelpen

Geïnspireerd door pasta vongole: tagliatelle met venusschelpen en groente. Makkelijk met maar 5 ingredienten en in een halfuur op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig