Warme mango met kokosroom

Advertentie
Ingrediënten
- 2 eetlepels geraspte kokos
- 1 limoen
- ½ pakje romige kokosmelk (a 200 ml)
- 2 eetlepels gembersiroop
- 1 blik mango slices (uitgelekt)
Keukenspullen
- aluminiumfolie
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Kokos in droge koekenpan kort roosteren. Limoen schoonboenen en schil boven kom raspen. Kokosmelk, gembersiroop en mango door limoenrasp scheppen. Mangomengsel over vellen aluminiumfolie verdelen en bestrooien met geroosterde kokos. Pakketjes dichtvouwen en op barbecuerooster leggen. Mango 10 min. verwarmen. Pakketjes op vier borden leggen en openvouwen. Lekker met vanilleijs.
Tip:
Nog lekkerder met verse mango: schil een mango, snijd het vruchtvlees in plakken langs de pit en snijd er smalle reepjes van.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 150 kcal
- eiwit 1 g
- koolhydraten 22 g
-
vet 7 g
waarvan verzadigd 0 g