Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok

Advertentie
Ingrediënten
- 1 blik artisjokharten (400 g)
- 2 bakjes hüttenkäse (a 200 g)
- ½ potje tomatentapenade (a 140 g)
- 1 zakje pannenkoek portiemix (pak a 2 zakjes a 135 g)
- 300 ml melk
- 1 zak gemengde sla (200 g)
- 4 eetlepels yoghurtdressing (fles a 450 ml)
- 2 eetlepels boter of margarine
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Artisjokharten laten uitlekken en in stukjes snijden. Hüttenkäse mengen met tomatentapenade. Pannenkoekbeslag maken met melk volgens gebruiksaanwijzing. Sla mengen met dressing. Boter verhitten in koekenpan (doorsnede 20-22 cm) en 4 pannenkoeken bakken. Pannenkoeken royaal besmeren met Hüttenkäsemengsel. Artisjokstukjes erover verdelen en pannenkoeken oprollen. Eventueel nog even opnieuw verwarmen in magnetron. Pannenkoeken serveren met sla.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 435 kcal
- eiwit 20 g
- koolhydraten 37 g
- vet 22 g