bewaar
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
bewaar

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok

20 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 blik

artisjokharten

2 bakjes

hüttenkäse

½ potje

tomatentapenade

1 zakje

pannenkoek portiemix

300 ml

melk

1 zak

gemengde sla

4 eetlepels

yoghurtdressing

2 eetlepels

boter of margarine

Aan de slag

Artisjokharten laten uitlekken en in stukjes snijden. Hüttenkäse mengen met tomatentapenade. Pannenkoekbeslag maken met melk volgens gebruiksaanwijzing. Sla mengen met dressing. Boter verhitten in koekenpan (doorsnede 20-22 cm) en 4 pannenkoeken bakken. Pannenkoeken royaal besmeren met Hüttenkäsemengsel. Artisjokstukjes erover verdelen en pannenkoeken oprollen. Eventueel nog even opnieuw verwarmen in magnetron. Pannenkoeken serveren met sla.