Sta­pels­and­wich

(10) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
2 10

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes
  • invetkwastje

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Neem de bakplaat uit de oven en vet 'm in met olie. Gebruik het invetkwastje. Verwarm de oven voor op 225 °C of gasovenstand 5. Leg de vissticks op de bakplaat. Schuif, met ovenwanten aan, de bakplaat in de oven. Bak de vissticks 10 à 12 minuten.
  2. Was ondertussen de komkommer en snij hem in dunne plakjes. Rooster de boterhammen in de broodrooster. Was de slablaadjes en dep ze met wat keukenpapier goed droog. Smeer op 4 boterhammen dun wat wortel-selleriesalade.
  3. Leg de vissticks naast elkaar op 2 besmeerde boterhammen. Leg er wat plakjes komkommer op. Leg daar 2 onbesmeerde boterhammen op en smeer op de bovenkant een dikke laag wortel-selleriesalade.
  4. Leg de slablaadjes erop en nog wat plakjes komkommer. Leg ten slotte de laatste boterhammen erop met de besmeerde kant naar beneden. Snij de broodstapels schuin doormidden en zet elke sandwich vast met een satéprikker met een radijsje. Serveer bij de 'Stapelsandwich' patat.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 390 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Patat met...

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.