Fruitsoep met ijs
220 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
250 g
20 g
1 blik
1 bakje
4 bolletjes
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 week 16-17 - 2003 week 16-17
Rabarber schoonmaken en in stukken van ca. 2 cm snijden. Rabarber met 1 dl water ca. 10 minuten koken. Iets laten afkoelen en suiker erdoor scheppen. Intussen perziken laten uitlekken en in stukjes snijden. Aardbeien schoonmaken en halveren. Rabarbersoep over vier diepe borden verdelen. Perzik en aardbeien erop scheppen. Bol ijs in het midden leggen.
Fruitsoep met ijs

nagerecht
4 personen
220 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rabarber schoonmaken en in stukken van ca. 2 cm snijden. Rabarber met 1 dl water ca. 10 minuten koken. Iets laten afkoelen en suiker erdoor scheppen. Intussen perziken laten uitlekken en in stukjes snijden. Aardbeien schoonmaken en halveren. Rabarbersoep over vier diepe borden verdelen. Perzik en aardbeien erop scheppen. Bol ijs in het midden leggen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 g rabarber
20 g suiker
1 blik halve perziken op siroop
1 bakje aardbeien
4 bolletjes bitterkoekjesijs




