bewaar
Schnitzelrolletjes met gepofte aardappel
Schnitzelrolletjes met gepofte aardappel
bewaar

Schnitzelrolletjes met gepofte aardappel

20 min. bereiden
25waarderingen

    Ingrediënten

    4 personen

    1 bak

    pofaardappels in de schil

    4

    varkensschnitzels

    8 plakjes

    rauwe ham

    5 eetlepels

    olijfolie

    1 zak

    groentemix (bijv. asperges/haricot verts/peultjes/broccoli)

    1 zak

    panklare spinazie

    Dit heb je nodig

    • cocktailprikkers

    Aan de slag

    Aardappels in magnetron op vol vermogen (700 watt) ca. 10 min. verhitten. Schnitzels halveren, ham erop leggen, oprollen en vastzetten met prikker. In koekenpan helft van olie verhitten en schnitzelrolletjes in 6-8 min. rondom bruin en gaar bakken. In hapjespan of wok rest van olie verhitten en groentemix 5 min. roerbakken. Spinazie nog 2-3 min. meebakken. Aardappels opensnijden, op bord leggen en yoghurt-knoflooksaus (uit bak van aardappels) erover schenken. Schnitzelrolletjes met zout bestrooien en ernaast leggen. Groentemix erbij scheppen.