bewaar
Lente-laagjessalade
Lente-laagjessalade
bewaar

Lente-laagjessalade

15 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

50 g

peultjes

1 krop

lollo rosso

1 kropje

little gem

1 zak

rucolasla

1

snackkomkommer

½ bakje

alfalfa

½ bosje

radijsjes

½ flesje

knoflookdressing

½ zak

bruschetta tradizionale

Dit heb je nodig

  • hoge schaal

Aan de slag

Peultjes schoonmaken en in pan met ruim kokend water en zout in 3-4 min. beetgaar koken. In vergiet onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. Bladeren van lollo rosso en little gem wassen en droogdeppen of in slacentrifuge droogslingeren. Lollo rosso-bladeren in stukken scheuren. In slaschaal laagjes maken van de verschillende sla- en groentesoorten, elk laagje besprenkelen met wat dressing. Bruschetta erover verdelen. Lekker bij geroosterd vlees, kip of vis.