bewaar
Gevulde pannenkoeken met romige surimi
Gevulde pannenkoeken met romige surimi
bewaar

Gevulde pannenkoeken met romige surimi

20 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3

bosuitjes

2 bakjes

surimiflakes

2 pakjes

roomkaas

5 eetlepels

melk

6

tomaten

5 eetlepels

honing-mosterddressing

1 pak

smulpannenkoeken naturel

1 zakje

rucolasla

Aan de slag

Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Surimi fijn snijden. Roomkaas in stukjes snijden en in kom losroeren met melk. Bosui en surimi erdoor mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Tomaten schoonmaken, in plakjes snijden en mengen met dressing. In magnetron pannenkoeken verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Pannenkoeken besmeren met surimimengsel, rucola erover verdelen en oprollen. Serveren met tomatensalade.