Ge­vul­de pan­nen­koe­ken met ro­mi­ge su­ri­mi

(22) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 22

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Surimi fijn snijden. Roomkaas in stukjes snijden en in kom losroeren met melk. Bosui en surimi erdoor mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Tomaten schoonmaken, in plakjes snijden en mengen met dressing. In magnetron pannenkoeken verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Pannenkoeken besmeren met surimimengsel, rucola erover verdelen en oprollen. Serveren met tomatensalade.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 565 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 37 g
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.