bewaar
Gevulde pannenkoeken met romige surimi
Gevulde pannenkoeken met romige surimi
bewaar

Gevulde pannenkoeken met romige surimi

20 min. bereiden
22waarderingen

    Ingrediënten

    4 personen

    3

    bosuitjes

    2 bakjes

    surimiflakes

    2 pakjes

    roomkaas

    5 eetlepels

    melk

    6

    tomaten

    5 eetlepels

    honing-mosterddressing

    1 pak

    smulpannenkoeken naturel

    1 zakje

    rucolasla

    Aan de slag

    Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Surimi fijn snijden. Roomkaas in stukjes snijden en in kom losroeren met melk. Bosui en surimi erdoor mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Tomaten schoonmaken, in plakjes snijden en mengen met dressing. In magnetron pannenkoeken verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Pannenkoeken besmeren met surimimengsel, rucola erover verdelen en oprollen. Serveren met tomatensalade.