Gevulde pannenkoeken met romige surimi

Advertentie
Ingrediënten
- 3 bosuitjes
- 2 bakjes surimiflakes (vis a 125 g)
- 2 pakjes roomkaas (a 100 g)
- 5 eetlepels melk
- 6 tomaten
- 5 eetlepels honing-mosterddressing (fles)
- 1 pak smulpannenkoeken naturel (600 g)
- 1 zakje rucolasla (30 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Surimi fijn snijden. Roomkaas in stukjes snijden en in kom losroeren met melk. Bosui en surimi erdoor mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Tomaten schoonmaken, in plakjes snijden en mengen met dressing. In magnetron pannenkoeken verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Pannenkoeken besmeren met surimimengsel, rucola erover verdelen en oprollen. Serveren met tomatensalade.
Advertentie