Kapucijnerschotel

hoofdgerecht
4 personen
3
54
Advertentie
Ingrediënten
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 1 zak roerbakgroentemix (400 g)
- 1 blik kapucijners (800 g)
- 1 blik hotdogs (580 g)
- 4 eetlepels piccalilly
- 8 zoetzure augurken
- 1 duopakje uitgebakken spekreepjes (70 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In braadpan olie verhitten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Roerbakmix ca. 3 minuten bakken. Kapucijners laten uitlekken en toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Hotdogs verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Kapucijners serveren met hotdogs, piccalilly, augurk en spekjes.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 420 kcal
- eiwit 27 g
- koolhydraten 26 g
- vet 23 g
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 12-13