Noodlesoep met kip en broccoli
Voor de liefhebbers van snelle en goedgevulde maaltijdsoepen.

Advertentie
Ingrediënten
- 1 zak panklare broccoli (300 g)
- 1 bakje kastanjechampignons (200 g)
- 1 schaaltje kipfilet fumé (ca. 175 g)
- 3 bosuitjes
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 4 zakjes dot noodles chicken (a 47 g)
- 1 pak kroepoek (naturel groot 60 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Broccoli eventueel in kleinere roosjes verdelen. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Kipfilet in plakjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In pan 1 liter water aan de kook brengen. In soeppan olie verhitten. Broccoli en champignons in ca. 4 minuten beetgaar bakken. Kip toevoegen en ca. 1 minuut meebakken, daarna vuur uitzetten. Bosui erdoor scheppen. Noodles toevoegen en 1 liter kokend water erop gieten. Geheel 4 minuten afgedekt laten staan. Soep over vier diepe borden verdelen. Serveren met kroepoek.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 390 kcal
- eiwit 24 g
- koolhydraten 35 g
-
vet 17 g
waarvan verzadigd 0 g