To­ma­ten­spa­ghet­ti met krab

(36) waardeer
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 36

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen knoflook pellen en snipperen. Peper schoonmaken, van zaadjes ontdoen en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Knoflook en peper ca. 2 minuten zachtjes fruiten. Spinazie toevoegen en ca. 2 minuten roerbakken. Krab afgieten en door spinazie scheppen. Ca. 1 minuut meewarmen. Op smaak brengen met zout. In steelpan pastasaus verhitten en door spaghetti scheppen. Spaghetti over vier borden verdelen. Spinazie-krabmengsel erover verdelen. Bestrooien met kaas.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 445 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.