Ingrediënten
4 personen
300 g
spaghetti
2 teentjes
knoflook
1
rode peper
2 eetlepels
olijfolie
2 zakken
panklare spinazie
2 blikjes
krab
1 cup
verse pastasaus napolitana
4 eetlepels
geraspte pittige kaas
Dit heb je nodig
wok
Aan de slag
Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen knoflook pellen en snipperen. Peper schoonmaken, van zaadjes ontdoen en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Knoflook en peper ca. 2 minuten zachtjes fruiten. Spinazie toevoegen en ca. 2 minuten roerbakken. Krab afgieten en door spinazie scheppen. Ca. 1 minuut meewarmen. Op smaak brengen met zout. In steelpan pastasaus verhitten en door spaghetti scheppen. Spaghetti over vier borden verdelen. Spinazie-krabmengsel erover verdelen. Bestrooien met kaas.
Tomatenspaghetti met krab

hoofdgerecht
4 personen
445 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen knoflook pellen en snipperen. Peper schoonmaken, van zaadjes ontdoen en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Knoflook en peper ca. 2 minuten zachtjes fruiten. Spinazie toevoegen en ca. 2 minuten roerbakken. Krab afgieten en door spinazie scheppen. Ca. 1 minuut meewarmen. Op smaak brengen met zout. In steelpan pastasaus verhitten en door spaghetti scheppen. Spaghetti over vier borden verdelen. Spinazie-krabmengsel erover verdelen. Bestrooien met kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g spaghetti
2 teentjes knoflook
1 rode peper
2 eetlepels olijfolie
2 zakken panklare spinazie
2 blikjes krab
1 cup verse pastasaus napolitana
4 eetlepels geraspte pittige kaas
Dit heb je nodig
wok