bewaar
Tomatenspaghetti met krab
Tomatenspaghetti met krab
bewaar

Tomatenspaghetti met krab

15 min. bereiden
39waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghetti

2 teentjes

knoflook

1

rode peper

2 eetlepels

olijfolie

2 zakken

panklare spinazie

2 blikjes

krab

1 cup

verse pastasaus napolitana

4 eetlepels

geraspte pittige kaas

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen knoflook pellen en snipperen. Peper schoonmaken, van zaadjes ontdoen en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Knoflook en peper ca. 2 minuten zachtjes fruiten. Spinazie toevoegen en ca. 2 minuten roerbakken. Krab afgieten en door spinazie scheppen. Ca. 1 minuut meewarmen. Op smaak brengen met zout. In steelpan pastasaus verhitten en door spaghetti scheppen. Spaghetti over vier borden verdelen. Spinazie-krabmengsel erover verdelen. Bestrooien met kaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tomatenspaghetti met krab

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig