bewaar
Tomatenspaghetti met krab
Tomatenspaghetti met krab
bewaar

Tomatenspaghetti met krab

15 min. bereiden
39waarderingen

Ingrediënten

300 g

spaghetti

2 teentjes

knoflook

1

rode peper

2 eetlepels

olijfolie

2 zakken

panklare spinazie

2 blikjes

krab

1 cup

verse pastasaus napolitana

4 eetlepels

geraspte pittige kaas

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen knoflook pellen en snipperen. Peper schoonmaken, van zaadjes ontdoen en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Knoflook en peper ca. 2 minuten zachtjes fruiten. Spinazie toevoegen en ca. 2 minuten roerbakken. Krab afgieten en door spinazie scheppen. Ca. 1 minuut meewarmen. Op smaak brengen met zout. In steelpan pastasaus verhitten en door spaghetti scheppen. Spaghetti over vier borden verdelen. Spinazie-krabmengsel erover verdelen. Bestrooien met kaas.