bewaar
Tosti's met raclettekaas, venkel en selderij
Tosti's met raclettekaas, venkel en selderij
bewaar

Tosti's met raclettekaas, venkel en selderij

20 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

venkel

8 sneetjes

bruinbrood

boter om te besmeren

1 schaaltje

raclettekaas

4 takjes

selderij

(versgemalen) zwarte peper

Dit heb je nodig

  • tosti-ijzer

Aan de slag

Tosti-ijzer voorverwarmen. Venkel schoonmaken en in zo dun mogelijke plakjes snijden of schaven. Sneetjes brood aan een kant met boter besmeren. Onbesmeerde kanten van 4 sneetjes brood beleggen met raclettekaas en venkel. Blaadjes van selderij erover verdelen en sneetjes royaal bestrooien met peper. Afdekken met resterende sneetjes brood, met besmeerde kanten naar boven. Tosti's in twee porties in ca. 5 minuten in tosti-ijzer goudbruin bakken, tot kaas is gesmolten. Tosti's uit ijzer nemen en diagonaal doormidden snijden.

algemeenDe tosti's kunnen ook in een koekenpan met antiaanbaklaag gebakken worden. Leg dan een deksel op de pan, zo blijft de warmte beter behouden en kan de kaas smelten.