
Ingrediënten
2 maal 2
braadworsten
50 g
roomboter
2
friszure appels
2
bosuitjes
1 pak
aardappelpuree met kaas
4 dl
melk
1 bakje
geraspte bietjes
1 theelepel
gedroogde salie
Aan de slag
Worsten in plakjes snijden en in helft van boter in ca. 8 minuten knapperig bakken. Appels schillen, klokhuis verwijderen en appels elk in 6 plakken snijden. In grote koekenpan rest van boter verhitten en plakken appel ca. 3 minuten zachtjes bakken. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Puree met melk bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bietjes, bosui en worstplakjes door warme puree scheppen. Stamppot door en door verwarmen. Salie en 1 eetlepel water door bakvet van worstplakjes roeren en aan de kook brengen. Saliejus over stamppot schenken en plakken appel erop leggen.