bewaar
Bietenstamppot met appel en worst
Bietenstamppot met appel en worst
bewaar

Bietenstamppot met appel en worst

20 min. bereiden
96waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 maal 2

braadworsten

50 g

roomboter

2

friszure appels

2

bosuitjes

1 pak

aardappelpuree met kaas

400 ml

melk

1 bakje

geraspte bietjes

1 theelepel

gedroogde salie

Aan de slag

Worsten in plakjes snijden en in helft van boter in ca. 8 minuten knapperig bakken. Appels schillen, klokhuis verwijderen en appels elk in 6 plakken snijden. In grote koekenpan rest van boter verhitten en plakken appel ca. 3 minuten zachtjes bakken. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Puree met melk bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bietjes, bosui en worstplakjes door warme puree scheppen. Stamppot door en door verwarmen. Salie en 1 eetlepel water door bakvet van worstplakjes roeren en aan de kook brengen. Saliejus over stamppot schenken en plakken appel erop leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bietenstamppot met appel en worst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig