bewaar
Bietenstamppot met visschnitzel
Bietenstamppot met visschnitzel
bewaar

Bietenstamppot met visschnitzel

30 min. bereiden
107waarderingen

Ingrediënten

2

uien

1

goudreinet

1 schaaltje

gekookte rode bietjes

4 el

boter

1 pak

zeeschnitzels

2 eetlepels

kruidenazijn

1 pak

aardappelpuree voor stamppot met baconsmaak

1 el

Franse mosterd

Aan de slag

Uien pellen en snipperen. Appel schillen en in blokjes snijden. Bieten pellen en in blokjes snijden. In braadpan 2 el boter verhitten en uien ca. 4 minuten fruiten. In koekenpan rest van boter verhitten en zeeschnitzels bakken volgens gebruiksaanwijzing. Bieten, appel en azijn bij ui voegen en ca. 8 minuten goed meeverwarmen. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing en mengen met bietenmengsel. Op smaak brengen met mosterd. Stamppot serveren met schnitzels.