Lauwwarme salade met kibbeling

Advertentie
Ingrediënten
- 1 ciabatta brood (225 g)
- 1 krop ijsbergsla (in repen)
- 1 bakje basilicum ((15 g), grof gesneden)
- 2 schalen gebakken kibbeling (a ca. 300 g)
- 4 el olijfolie
- 1 el witte wijnazijn
- 1 gele paprika (zaadlijsten verwijderd en in reepjes)
- 1 zakje bosuitjes ((3 stuks), in stukjes)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Bak het brood af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de sla op een grote platte schaal en verdeel het basilicum erover. Verwarm de kibbeling volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop ondertussen een dressing van de olie, azijn, peper en zout. Verdeel eerst de vis, de paprikareepjes en de bosuitjes over de sla en vervolgens de dressing. Serveer de salade met het brood. Lekker met ravigottesaus.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 625 kcal
- eiwit 40 g
- koolhydraten 38 g
- vet 35 g