Ingrediënten
4 personen
1 blik
artisjokken
1 teentje
knoflook
1½ eetlepel
witte-wijnazijn
1 theelepel
Italiaanse kruiden
3 eetlepels
olijfolie
Aan de slag
Artisjokken laten uitlekken en halveren. Knoflook pellen en fijnsnipperen. In steelpan azijn met kruiden aan de kook brengen. Van vuur af knoflook en olie met azijn tot sausje kloppen. Sausje over artisjokken sprenkelen en minimaal 3 uur laten intrekken.
Artisjokkensalade

null personen
95 kcal
5 min. bereiden
180 min. wachten
Aan de slag
Artisjokken laten uitlekken en halveren. Knoflook pellen en fijnsnipperen. In steelpan azijn met kruiden aan de kook brengen. Van vuur af knoflook en olie met azijn tot sausje kloppen. Sausje over artisjokken sprenkelen en minimaal 3 uur laten intrekken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 blik artisjokken
1 teentje knoflook
1½ eetlepel witte-wijnazijn
1 theelepel Italiaanse kruiden
3 eetlepels olijfolie