bewaar
Hazenpeper onder pureedakje
Hazenpeper onder pureedakje
bewaar

Hazenpeper onder pureedakje

5 min. bereiden
15 min. oventijd
31waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1 bak

hazenpeper

1 dl

sherry

1

ei

1 bak

aardappelpuree

Dit heb je nodig

  • diepe ovenschaal ca. 20 x 30 cm

Aan de slag

Hazenpeper in ovenschaal scheppen en sherry erdoor roeren. Eierdooier door aardappelpuree mengen en hazenpeper met laag puree bedekken. Puree gladstrijken en ovenschotel in voorverwarmde oven (220 °C) in ca. 15 minuten gaar en goudbruin bakken.

algemeenVariatietip: 2-4 plakjes bladerdeeg uitrollen tot lap die iets groter is dan ovenschaal. Deeg op schaal met hazenpeper leggen, randen afsnijden en stevig vastdrukken. Bovenkant deeg met losgeklopt ei bestrijken en ovenschotel in ca. 15 minuten goudbruin bakken.