Frisse zuurkoolstamppot
Licht, luchtig, romig, dit stamppotje met crème fraîche en wijnzuurkool.
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
500 g
2 el
125 ml
250 g
1 tl
Dit heb je nodig
pureestamper
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 nr. 12 - Kerst 2002
Schil de aardappels en snijd in blokjes. Kook in ca. 15 min. gaar. Giet af, stamp fijn en roer met de olie en de crème fraîche tot een smeuïge puree. Meng de puree met de zuurkool en warm het stamppotje goed door. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
Zuurkool
Instructievideo - 04:12 min.
Frisse zuurkoolstamppot
Licht, luchtig, romig, dit stamppotje met crème fraîche en wijnzuurkool.

bijgerecht
4 personen
20 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappels en snijd in blokjes. Kook in ca. 15 min. gaar. Giet af, stamp fijn en roer met de olie en de crème fraîche tot een smeuïge puree. Meng de puree met de zuurkool en warm het stamppotje goed door. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
500 g kruimige aardappelen
2 el olijfolie extra vierge
125 ml crème fraîche
250 g gekookte wijnzuurkool
1 tl gedroogde nootmuskaat
Dit heb je nodig
pureestamper




