bewaar
Frisse zuurkoolstamppot
Frisse zuurkoolstamppot
bewaar

Frisse zuurkoolstamppot

Licht, luchtig, romig, dit stamppotje met crème fraîche en wijnzuurkool.

20 min. bereiden
95waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

kruimige aardappelen

2 el

olijfolie extra vierge

125 ml

crème fraîche

250 g

gekookte wijnzuurkool

1 tl

gedroogde nootmuskaat

Dit heb je nodig

  • pureestamper

Licht, luchtig, romig, dit stamppotje met crème fraîche en wijnzuurkool.

Aan de slag

1

Schil de aardappels en snijd in blokjes. Kook in ca. 15 min. gaar. Giet af, stamp fijn en roer met de olie en de crème fraîche tot een smeuïge puree. Meng de puree met de zuurkool en warm het stamppotje goed door. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.

Zuurkool

Instructievideo - 04:12 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Frisse zuurkoolstamppot

Licht, luchtig, romig, dit stamppotje met crème fraîche en wijnzuurkool.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig