bewaar
Antipasto-salade
Antipasto-salade
bewaar

Antipasto-salade

De klassieke combi tomaat-mozzarella-basilicum, maar dan met zout spekjes erdoor en ciabatta erbij.

10 min. bereiden
105waarderingen

Ingrediënten

4 personen

150 g

mini mozzarella

15 g

verse basilicum

250 g

romaatjes

45 g

gebakken spekblokjes

4 el

traditionele olijfolie

1 el

azijn

4 el

pesto alla Genovese

1

ciabatta

De klassieke combi tomaat-mozzarella-basilicum, maar dan met zout spekjes erdoor en ciabatta erbij.

Aan de slag

1

Was en halveer de tomaatjes. Laat de Mozzarella uitlekken en halveer. Pluk de basilicumblaadjes van de steeltjes.

2

Verdeel de tomaatjes, mozzarella, basilicum en spekblokjes en meng over de borden. Klop de dressing van olie, azijn en pesto.

3

Meng de dressing door de salade. Serveer de salade met de sneetjes ciabatta en besmeer met pesto.

tip

Pesto maken

Instructievideo - 04:35 min.