
Antipasto-salade
De klassieke combi tomaat-mozzarella-basilicum, maar dan met zout spekjes erdoor en ciabatta erbij.
490 kcal (voedingswaarden)
10 min. bereiden
Ingrediënten
4 personen
150 g
mini mozzarella
15 g
verse basilicum
250 g
romaatjes
45 g
gebakken spekblokjes
4 el
traditionele olijfolie
1 el
azijn
4 el
pesto alla Genovese
1
ciabatta
De klassieke combi tomaat-mozzarella-basilicum, maar dan met zout spekjes erdoor en ciabatta erbij.
Aan de slag
1
Was en halveer de tomaatjes. Laat de Mozzarella uitlekken en halveer. Pluk de basilicumblaadjes van de steeltjes.
2
Verdeel de tomaatjes, mozzarella, basilicum en spekblokjes en meng over de borden. Klop de dressing van olie, azijn en pesto.
3
Meng de dressing door de salade. Serveer de salade met de sneetjes ciabatta en besmeer met pesto.
Pesto maken
Instructievideo - 04:35 min.