Antipasto-salade

De klassieke combi tomaat-mozzarella-basilicum, maar dan met zout spekjes erdoor en ciabatta erbij.

490 kcal

10 min. bereiden

3.2/5

(106)

Ingrediënten

Aantal personen

2002 week 48-49 - 2002 week 48-49

Aan de slag

  1. Was en halveer de tomaatjes. Laat de Mozzarella uitlekken en halveer. Pluk de basilicumblaadjes van de steeltjes.

  2. Verdeel de tomaatjes, mozzarella, basilicum en spekblokjes en meng over de borden. Klop de dressing van olie, azijn en pesto.

  3. Meng de dressing door de salade. Serveer de salade met de sneetjes ciabatta en besmeer met pesto.

  • Pesto maken

    Instructievideo - 04:35 min.

Wat vond je van dit recept?

Antipasto-salade

De klassieke combi tomaat-mozzarella-basilicum, maar dan met zout spekjes erdoor en ciabatta erbij.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig