bewaar
Pittige kapucijner-chorizoschotel
Pittige kapucijner-chorizoschotel
bewaar

Pittige kapucijner-chorizoschotel

25 min. bereiden
54waarderingen

Ingrediënten

1

rode peper

1 el

olijfolie

1

chorizoworst

1

rode ui

1 mespunt

gemalen komijn

50 ml

droge sherry

1 bakje

cherrytomaten

1 blik

jonge kapucijners

½ zakje

verse peterselie

Aan de slag

Snijd de rode peper in reepjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de chorizoblokjes in 5 min. al omscheppend krokant. Voeg de ui, de reepjes rode peper en de komijn toe en bak 2 min. mee. Blus af met de sherry en voeg vervolgens de cherry tomaten en de kapucijners toe. Laat de kapucijnerschotel afgedekt in 10 min. goed warm worden. Verdeel over 4 borden en bestrooi met de peterselie. Lekker met aardappelpuree.