Pompoen flammkuchen uit de airfryer van Hugo Kennis

Knapperige flammkuchen uit de airfryer met zoete pompoen, krokante pancetta, crème fraîche en frisse bieslook. Dit voorgerecht steelt direct de show!

215 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 20 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de pompoen en verwijder de draderige binnenkant. Snijd in kleine blokjes van 0.5 cm. Snijd de salie fijn en snipper de rode ui. Meng de pompoen met het komijnzaad, de salie, rode ui en pancettablokjes. Breng op smaak met peper.

  2. Rol het flammkuchendeeg uit op het bijgeleverde bakpapier. Halveer in de breedte. Besmeer beide delen met de crème fraîche en bestrooi eventueel met zout. Verdeel het pompoen-pancettamengsel erover.

  3. Zet de airfryer aan op 170 °C en bak de flammkuchen (in delen) in 18-20 min. gaar en goudgeel. Snijd ondertussen de bieslook fijn. Haal de flammkuchen uit de airfryer en bestrooi met de bieslook. Bestrooi rijkelijk met peper.

  • combinatietipLekker met een groene salade en geraspte oude kaas als een volwaardig hoofdgerecht.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Pompoen flammkuchen uit de airfryer van Hugo Kennis

Knapperige flammkuchen uit de airfryer met zoete pompoen, krokante pancetta, crème fraîche en frisse bieslook. Dit voorgerecht steelt direct de show!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig