Witte chocolade-sneeuwbonbons van Giorgia's Kitchen

Hoe leuk zijn deze sneeuwbonbons van witte chocolade? Je maak ze gemakkelijk zelf en versiert ze me goudspray, strooimix en eetbare bloemen.

195 kcal

15 min. bereiden, 40 min. wachten

0/5

(0)

Ingrediënten

Aantal porties

Dit heb je nodig

  • bakpapier


december 2025 - december 2025

Aan de slag

  1. Smelt de witte chocolade au bain-marie of in de magnetron. Haal van het vuur, voeg de slagroom en vanille-extract toe en meng tot een glad mengsel.

  2. Hak de noten fijn en voeg toe. Laat 30-40 min. afkoelen in de koelkast tot het stevig genoeg is om balletjes van te vormen.

  3. Vorm 12 kleine (kerst)balletjes van het chocolademengsel, rol door de poedersuiker en leg op bakpapier. Bestrooi met de grove suiker, parels, goudspray, strooimix en eetbare bloemen.

  • bereidingstipWil je de balletjes extra hard, leg dan nog 1 uur in de vriezer.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Wat vond je van dit recept?

Witte chocolade-sneeuwbonbons van Giorgia's Kitchen

Hoe leuk zijn deze sneeuwbonbons van witte chocolade? Je maak ze gemakkelijk zelf en versiert ze me goudspray, strooimix en eetbare bloemen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig