Pita knak-döner

Worstjes + pita = pita knak-döner. Ideaal voor carnaval en andere feesten!

425 kcal

30 min. bereiden

4.2/5

(9)

Ingrediënten

Aantal personen

december 2024 - december 2024

Aan de slag

  1. Rasp de knoflook fijn. Snijd de peterselie fijn. Snijd de tomaten in plakjes. Meng de yoghurt met de mayonaise en de peterselie. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Leg in de koelkast tot gebruik.

  2. Snijd de worstjes in schuine flinterdunne plakjes. Schep om met de ras el hanout. Verhit de olie in een koekenpan en bak 3 min.

  3. Verwarm ondertussen de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. Snijd de pitabroodjes open, vul met de ijsbergsla, tomaat en de knakworst-döner. Serveer de knoflooksaus erbij.

  • combinatietipLekker met sriracha.
  • vegatipVervang de worstjes door vegetarische knaks.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Wat vond je van dit recept?

Pita knak-döner

Worstjes + pita = pita knak-döner. Ideaal voor carnaval en andere feesten!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig