Gevuld camemberttaartje

Het spektakelstuk van de kersthapjes? Dit gevulde camemberttaartje! Kaas, gevuld met nog meer kaas, cranberries en pistachenoten. Afgemaakt met stoofpeertjes en honing. Wat wil je nog meer?

15 min. bereiden

0/5

(0)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 50 gram cranberry's

    cranberry's

  • 50 gram gepelde pistachenoten

    gepelde pistachenoten

  • 15 gram verse bieslook

    verse bieslook

  • 100 gram gestoofde peertjes op lichte siroop

    gestoofde peertjes op lichte siroop

  • 200 gram romige brie 60+

    romige brie 60+

  • 30 gram zuivelspread naturel

    zuivelspread naturel

  • 2 eetlepel honing

    honing

  • 250 gram camembert 45+

    camembert 45+

  • 2 verse petit stokbroden

    verse petit stokbroden

december 2025 - december 2025

Aan de slag

  1. Hak de cranberry’s en pistachenoten fijn. Snijd de bieslook fijn. Laat de stukken stoofpeer uitlekken.

  2. Maal de brie, zuivelspread en de helft van de honing in een hakmolen tot een gladde crème. Meng de helft van de crème met ⅘ van de cranberry’s, ⅘ van de pistachenoten en de helft van de bieslook. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Snijd de camembert overdwars doormidden. Bestrijk de onderkant met het brie-notenmengsel en druk de bovenkant erop. Strijk de zijkanten netjes af.

  4. Besmeer de bovenkant met de rest van de briecrème. Verdeel de stukken stoofpeer erover en bestrooi met de rest van de pistachenoten, cranberry’s, bieslook en honing. Snijd het stokbrood in plakken en serveer met de camembert.

Wat vond je van dit recept?

Gevuld camemberttaartje

Het spektakelstuk van de kersthapjes? Dit gevulde camemberttaartje! Kaas, gevuld met nog meer kaas, cranberries en pistachenoten. Afgemaakt met stoofpeertjes en honing. Wat wil je nog meer?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig