Karnemelk-pap
Een ware comfort food klassieker. Karnemelk-pap is een oud-Nederlandse pap van, je raad het al, karnemelk en bloem. Lekker voor ontbijt of als dessert!
Aan de slag
Zeef de bloem en meng met 150 ml karnemelk (per 4 personen) tot een papje.
Verwarm de rest van de karnemelk ca. 5 min. op laag vuur. Voeg het papje toe en laat de pap al roerend ca. 15 min. zachtjes koken op middelhoog vuur.
Verdeel over diepe borden en besprenkel met de stroop.
Karnemelk-pap
Een ware comfort food klassieker. Karnemelk-pap is een oud-Nederlandse pap van, je raad het al, karnemelk en bloem. Lekker voor ontbijt of als dessert!
null personen
185 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Zeef de bloem en meng met 150 ml karnemelk (per 4 personen) tot een papje.
Verwarm de rest van de karnemelk ca. 5 min. op laag vuur. Voeg het papje toe en laat de pap al roerend ca. 15 min. zachtjes koken op middelhoog vuur.
Verdeel over diepe borden en besprenkel met de stroop.
combinatietip:
achtergrondinfo:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
80 g tarwebloem
1 l karnemelk
4 el schenkstroop