Caesarsalade-wrap

Ben jij team wrap of team salade? Met deze caesarsalade-wrap hoef je niet meer te kiezen. Maak hem met rijstvellen en krokante kipfiletschnitzel en je wilt nooit meer iets anders!

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipfiletschnitzel volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal uit de pan en snijd in repen van 1 cm.

  2. Doop de rijstvellen 5 seconden in lauwwarm water. Leg ze in de breedte naast elkaar op een vochtige, schone theedoek. Zorg dat ze elkaar 4-5 cm overlappen.

  3. Beleg de vellen in het midden met de sla, Parmezaanse kaas, spek, kipschnitzelreepjes en 1 el caesardressing.

  4. Vouw de boven- en onderkant van de rijstvellen over de vulling. Vouw een van de zijkanten naar binnen en rol strak op. Halveer de wrap en serveer met de rest van de caesardressing.

Caesarsalade-wrap

Ben jij team wrap of team salade? Met deze caesarsalade-wrap hoef je niet meer te kiezen. Maak hem met rijstvellen en krokante kipfiletschnitzel en je wilt nooit meer iets anders!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig