bewaar
Groentewraps met vegetarische schnitzel
Groentewraps met vegetarische schnitzel
bewaar

Groentewraps met vegetarische schnitzel

Word je blij van: wraps met groente en crispy vega schnitzel.

20 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

paprikamix

2 el

milde olijfolie

4

De Vegetarische Slager auf wiederschnitzel

250 g

winterpeen

2 kropjes

babyromainesla

6

Knorr veggie wortelwrap

70 g

Calvé caesar saladedressing

Word je blij van: wraps met groente en crispy vega schnitzel.

Aan de slag

1

Halveer de paprika’s, verwijder de steel en zaadlijsten en snijd in dunne reepjes. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de paprika 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Verhit de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de vegetarische schnitzels 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege.

3

Schil de winterpeen met een dunschiller en rasp grof. Halveer de kropjes babyromaine in de lengte en snijd in reepjes. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4

Snijd de schnitzel in reepjes. Beleg elke wrap met wat sla, wortel, paprika en schnitzelreepjes. Besprenkel met saladedressing. Rol de wraps op en snijd schuin doormidden.

variatietipIn plaats van vegetarische schnitzel kun je ook 1 blik (afgespoelde en uitgelekte) kidneybonen (400 g) per 4 personen gebruiken. Bak de laatste minuut mee met de paprika.