Gnocchi met tuinerwten en kruidenzuivelspread

Romige pasta maar net even anders: gebruik eens gnocchi ipv schelpjes, penne of spaghetti. Deze bak je eerst even zodat ze lekker knapperig worden. Dat combineert verrassend lekker met de zachte romige saus.

610 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit ¾ van de olie in een grote koekenpan en bak de gnocchi in 15 min. op middelhoog vuur goudgeel en krokant.

  2. Snijd ondertussen de sjalotten in dunne ringen. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de sjalot 5 min. Voeg de tuinerwten toe en bak nog 2 min.

  3. Voeg de zuivelspread en het water toe, roer door en verwarm 3 min. Boen ondertussen de citroen schoon, rasp de gele schil en snijd de vrucht in parten. Meng de gnocchi en de citroenrasp met de saus, schep door en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met een partje citroen.

  • allergietipLet op: het gerecht is alleen glutenvrij met koelverse gnocchi.
  • combinatietipLekker met gebakken kip of spekjes en chilivlokken voor extra pit.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gnocchi met tuinerwten en kruidenzuivelspread

Romige pasta maar net even anders: gebruik eens gnocchi ipv schelpjes, penne of spaghetti. Deze bak je eerst even zodat ze lekker knapperig worden. Dat combineert verrassend lekker met de zachte romige saus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig