Truffelroomsaus
Truffelroomsaus
bewaar
bewaar

Truffelroomsaus

Houd je van paddenstoelen en room? Dan is deze truffelroomsaus voor jou! Een alleskunner bij gebakken biefstuk, entrecote of kip.

20 min. bereiden
11waarderingen

Aan de slag

1

Snipper de sjalotten en snijd de knoflook heel fijn. Smelt de boter op laag vuur en fruit de sjalot en knoflook 5 min.

2

Voeg de slagroom en het water toe en verkruimel het bouillonblokje erover. Laat 5-6 min. inkoken tot sausdikte. Haal de pan van het vuur en meng de tapenade erdoor.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Truffelroomsaus

Houd je van paddenstoelen en room? Dan is deze truffelroomsaus voor jou! Een alleskunner bij gebakken biefstuk, entrecote of kip.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig