Mini-tiramisu
Mini-tiramisu
bewaar
bewaar

Mini-tiramisu

Espresso, cacao en mascarpone: in deze 1-persoons mini-tiramisu proef je alle smaken die je in dit nagerecht verwacht. Zo waan je je even in Sardinië. En dat met kerst!

15 min. bereiden
57waarderingen

Aan de slag

1

Roer de mascarpone los met de poedersuiker, espressopoeder en amandellikeur en schep in de spuitzak.

2

Verdeel de mascarpone over de pistokeddos. Strooi met een klein zeefje de cacaopoeder erover en garneer met de mokkaboontjes.

bereidingstipJe kunt de mascarponeroom 1 dag van tevoren maken. Bewaar tot gebruik in de koelkast.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mini-tiramisu

Espresso, cacao en mascarpone: in deze 1-persoons mini-tiramisu proef je alle smaken die je in dit nagerecht verwacht. Zo waan je je even in Sardinië. En dat met kerst!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig