Kabeljauwfilets Mediterranean Style van Heinz (advertentie)
Koken met Heinz Tomato Frito® Basil: Geef leven aan een zomers Italiaans meesterwerk met de Heinz Tomato Frito® Basil in je visgerecht!
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 eetlepel extra vierge olijfolie
extra vierge olijfolie
2 tenen knoflook
knoflook
600 gram kabeljauwfilets
kabeljauwfilets
250 gram vastkokende aardappelen
vastkokende aardappelen
350 gram Heinz Tomato Frito basil
Heinz Tomato Frito basil
1 eetlepel kappertjes
kappertjes
10 zwarte olijven zonder pit
zwarte olijven zonder pit
7.5 gram verse peterselie
verse peterselie
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
juni 2024 - juni 2024
Neem een gietijzeren bakplaat (of een pan met zware bodem), voeg de extra vierge olijfolie toe en verhit goed.
Voeg de knoflook en de kabeljauwfilets toe wanneer de bakplaat (of pan) heet is. Schroei de filets voor een paar minuten, 3 á 4 minuten aan elke kant zal genoeg zijn. Gebruik een spatel om de filets om te draaien. Doe dit voorzichtig om te voorkomen dat de filets breken.
Kook water in een andere pan en kook de aardappelen vervolgens 10 minuten.
Voeg ondertussen de Heinz Tomato Frito® Basil, zout en peper toe aan de bakplaat (of pan).
Droog de aardappelen en snijd ze in blokjes van 1 á 2 cm. Voeg ze vervolgens toe aan de bakplaat (of pan) en laat het 10 minuten bakken op laag vuur.
Voeg na 10 minuten de olijven en kappertjes toe.
Serveer op een bord en garneer het gerecht eventueel met peterselie, zout en peper. Geniet!
- algemeenDit recept is ontwikkeld door Heinz. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Kabeljauwfilets Mediterranean Style van Heinz (advertentie)
Koken met Heinz Tomato Frito® Basil: Geef leven aan een zomers Italiaans meesterwerk met de Heinz Tomato Frito® Basil in je visgerecht!

2 personen
30 min. bereiden
Aan de slag
Neem een gietijzeren bakplaat (of een pan met zware bodem), voeg de extra vierge olijfolie toe en verhit goed.
Voeg de knoflook en de kabeljauwfilets toe wanneer de bakplaat (of pan) heet is. Schroei de filets voor een paar minuten, 3 á 4 minuten aan elke kant zal genoeg zijn. Gebruik een spatel om de filets om te draaien. Doe dit voorzichtig om te voorkomen dat de filets breken.
Kook water in een andere pan en kook de aardappelen vervolgens 10 minuten.
Voeg ondertussen de Heinz Tomato Frito® Basil, zout en peper toe aan de bakplaat (of pan).
Droog de aardappelen en snijd ze in blokjes van 1 á 2 cm. Voeg ze vervolgens toe aan de bakplaat (of pan) en laat het 10 minuten bakken op laag vuur.
Voeg na 10 minuten de olijven en kappertjes toe.
Serveer op een bord en garneer het gerecht eventueel met peterselie, zout en peper. Geniet!
algemeen:Dit recept is ontwikkeld door Heinz. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
2 el extra vierge olijfolie
2 tenen knoflook
600 g kabeljauwfilets
250 g vastkokende aardappelen
350 g Heinz Tomato Frito basil
1 el kappertjes
10 zwarte olijven zonder pit
7½ g verse peterselie





