Kook de rijst volgens de bereidingswijze. Snijd de kip en de tomaten in blokjes.
Verhit de olie en roerbak de kip rondom bruin. Voeg de Masala saus en de tomatenblokjes toe en verwarm enkele minuten. Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel goudbruin.
Verdeel de rijst en Masala over de borden. Serveer met de Griekse yoghurt, amandelschaafsel en verse koriander.
Kip masala met tomaat en amandel van By Soenil (advertentie)
Koken met By Soenil: deze masala is gemaakt van gemengde specerijen die een heerlijk mild kruidig en romig gerecht geven wat je kunt eten met rijst en platbrood om te dippen.
- algemeenDit recept is ontwikkeld door By Soenil. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Kip masala met tomaat en amandel van By Soenil (advertentie)
Koken met By Soenil: deze masala is gemaakt van gemengde specerijen die een heerlijk mild kruidig en romig gerecht geven wat je kunt eten met rijst en platbrood om te dippen.

4 personen
767 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de bereidingswijze. Snijd de kip en de tomaten in blokjes.
Verhit de olie en roerbak de kip rondom bruin. Voeg de Masala saus en de tomatenblokjes toe en verwarm enkele minuten. Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel goudbruin.
Verdeel de rijst en Masala over de borden. Serveer met de Griekse yoghurt, amandelschaafsel en verse koriander.
algemeen:Dit recept is ontwikkeld door By Soenil. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g witte rijst
400 g kipdijfilet
2 tomaten
2 el zonnebloemolie
370 ml By Soenil kip masala saus
20 g amandelschaafsel
15 g verse koriander
150 g Griekse yoghurt 10%