Hutspot uit de slowcooker
Hutspot uit de slowcooker
bewaar
bewaar

Hutspot uit de slowcooker

Gezond en weinig moeite: hutpot uit de slowcooker. Door alles langzaam en lang te garen hoef je eigenlijk alleen nog maar te stampen.

15 min. bereiden
3 uur wachten
22waarderingen

Aan de slag

1

Verdeel de aardappelen, hutspotgroente, knoflook, laurierblaadjes, kruidnagel en peper over de bodem van de slowcooker. Schenk het water erbij. Doe de deksel op de pan van de slowcooker en laat op de hoge stand ca. 3 uur garen.

2

Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter op middelhoog vuur en rooster de ongebrande walnoten in 5 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord en hak grof. Snijd de bieslook fijn.

3

Giet de aardappelen en hutspotgroenten af en stamp met de pureestamper tot een grove stamppot. Roer ⅔ van de bieslook en de kaas erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi met de noten en de rest van de bieslook.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hutspot uit de slowcooker

Gezond en weinig moeite: hutpot uit de slowcooker. Door alles langzaam en lang te garen hoef je eigenlijk alleen nog maar te stampen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig