BBQ spies met worst, paprika en tomaat
BBQ spies met worst, paprika en tomaat
bewaar
bewaar

BBQ spies met worst, paprika en tomaat

De ultieme BBQ-spies voor iedereen die op zoek is naar een smaakexplosie op een stokje.

30 min. bereiden
1waardering

Aan de slag

1

Leg 4 satéprikkers in een schaal, schenk er koud water bij tot ze onderstaan. Halveer de rode paprika’s en snijd elke helft in kwarten.

2

Verwijder het vel van de Catalaanse braadworsten en meng het vlees met venkelzaad en gerookte-paprikapoeder. Vorm er met vochtige handen 12 balletjes (per 4 personen) van. Steek de barbecue aan.

3

Rijg aan elke satéprikker 2 stukjes paprika, 3 keer een snoeptomaatje met worstballetje en eindig met 2 stukjes paprika. Maak zo ook de rest van de spiesjes. Bestrijk de spiesjes met een bakkwast rondom met milde olijfolie. Gril de spiesjes in 15 min. gaar. Keer regelmatig.

serveertipLekker met romescosaus (het recept is dan niet meer glutenvrij).
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

BBQ spies met worst, paprika en tomaat

De ultieme BBQ-spies voor iedereen die op zoek is naar een smaakexplosie op een stokje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig